Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met Schutterij St. Willibrordus dit evenement te laten slagen. We gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt!

Na een zinderende finale heeft schutterij St. Willibrordus het OLS na 65 jaar weer naar Meijel en dus naar de gemeente Peel en Maas gebracht! Het OLS winnen is een geweldige prestatie en het organiseren van het OLS in 2022 is een grote eer. Dat kan een schutterij niet alleen. Dat doen we samen met verenigingen, met mensen uit de gemeenschap, uit de hele regio. Iedereen kan meewerken om dit evenement te doen laten slagen.

Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Peel en Maas, steun je – bij een positief saldo – ook je eigen verenigingen financieel. Een gedeelte van de eventuele winst stroomt namelijk direct terug naar het verenigingsleven. Inschrijven is eenvoudig via www.ols2022.eu/vrijwilligers. Heb je graag hulp hierbij of nog vragen? De organisatie ziet je graag op donderdag 24 maart van 19-21 uur of zaterdag 26 maart van 10-12 uur in d’n Binger in Meijel.