Word vrijwilliger voor het OLS 2022 in Meijel

Inschrijven vrijwilliger

Schrijf je in als vrijwilliger

Aanmelden vereniging

Meld je aan als vereniging

Een evenement van de grootte van het OLS kan alleen georganiseerd worden met de hulp van vrijwilligers. De organisatie zoekt dan ook mensen die zich in willen zetten om samen met Schutterij St. Willibrordus dit evenement te laten slagen. We gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt!

Meld je aan en steun je vereniging!

Na een zinderende finale heeft schutterij St. Willibrordus het OLS na 65 jaar weer naar Meijel en dus naar de gemeente Peel en Maas gebracht! Het OLS winnen is een geweldige prestatie en het organiseren van het OLS in 2022 is een grote eer. Dat kan een schutterij niet alleen. Dat doen we samen met verenigingen, met mensen uit de gemeenschap, uit de hele regio. Iedereen kan meewerken om dit evenement te doen laten slagen.

Naast het feit dat je bijdraagt aan één van de grootste culturele volksfeesten in Peel en Maas, steun je – bij een positief saldo – ook je eigen verenigingen financieel. Een gedeelte van de eventuele winst stroomt namelijk direct terug naar het verenigingsleven.

Vrijwilligers die zich hebben aangemeld ontvangen eind mei de werkplanning.

Motiveer vrienden, kennissen, familie en bekenden!

Ben je geen lid van een vereniging? Geen probleem! Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging om vrijwilligerswerk te kunnen doen. Je kiest bij aanmelding naar welke vereniging je bijdrage gaat als er een financiële bijdrage wordt uitgekeerd. Dit kan dus ook een vereniging zijn waar je geen lid van bent, maar die je wel een warm hart toedraagt. Vraag dus je vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee het verenigingsleven.

Werkzaamheden

Het OLS zoekt verschillende vrijwilligers over verschillende dagen. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven welke taak (of taken) je voorkeur hebben. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, maar vragen ook om je begrip als dit niet lukt. Het belangrijkste is natuurlijk dat we er samen mooie dagen van maken. Het OLS zoekt vrijwilligers voor:

  • Opbouw OLS terrein
  • Catering/ Horeca
  • Parkeerbewaking/ Fietsenstalling
  • Entree/ Bonnenverkoop
  • Verkeersregelaar (opleiding tot)
  • Orde & netheid OLS terrein
  • Afbouw OLS terrein

Bekijk de presentatie

Klik op onderstaande button om de presentatie te bekijken.

Bekijk de presentatieDownload de poster

Vragen?

Stuur een e-mail naar vrijwilligers@ols2022.eu.