We hebben “um goe gerakt” tijdens het Vriendentreffen (sponsorschieten) in Meijel.

Afgelopen zaterdag 25 juni vond het Vriendentreffen (sponsorschieten) plaats. Een dag waarop sponsoren en partners konden ervaren hoe het voelt om achter de buks te staan. Een kennismaking met de schutterswereld en het schuttersgevoel.

Unisign uit Panningen als winnaar van het Vriendentreffen (sponsorschieten)
De dag begon met een schietwedstrijd tussen de verschillende sponsorteams. Vol ijver en vuur pakten de sponsorteams de ‘wapens’ op, waarna de competitie losbarstte. Uiteindelijk ging het zestal van Unisign Panningen er vandoor met de winst.  Een spannende strijd, want met hetzelfde aantal missers maakte het moment van de missers het verschil met de nummer twee: Van Dooren Engineers. Op een mooie derde plek eindigde Wildkamp Beringe.

Een geslaagd sponsorevenement
Met een prima temperatuur en een enkele druppel regen, waren de weergoden ons goed gezind. Lokale horeca-ondernemers waren aanwezig op het foodplein, bier vloeide rijkelijk en er werd volop genetwerkt. De sfeer zat er goed in. Na de schietwedstrijd betraden The Thunderstrings en Mike Kanders het podium. Daarnaast betrad het Meijelse DJ-duo Jarno Schijven en Joep Melssen meermaals het podium. Ook werd het OLS-lied door Linda Koopmans ten gehore gebracht. Zij werd ondersteund door showgroep Let’s Do It.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle, maar vooral gezellige dag. Zonder steun van sponsoren en andere begunstigers kan een groots evenement zoals het OLS niet plaatsvinden.