Sponsor OLS Meijel 2022 rakt het òw ok?

Om een OLS te laten slagen en ervoor te zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt, is het ontzettend belangrijk dat sponsoren zich verbinden aan het OLS en/of Kinjer-OLS. Een evenement van zo’n omvang kan niet draaien zonder sponsorgelden.

Vanuit de organisatie en werkgroepen, waarin vele vrijwilligers actief zijn, willen wij u dan ook vragen om bij te dragen aan dit nationaal immaterieel cultureel erfgoed. Waarmee we ervoor zorgen dat OLS 2022 Meijel een groot succes wordt. We weten zeker dat vele tienduizenden bezoekers uit de regio maar ook van ver daarbuiten de weg in 2022 naar Meijel weten te vinden. Uw bijdrage in welke vorm dan ook, is voor de organisatie goud waard!

Sponsormogelijkheden

Graag komen wij met u of uw bedrijf in contact om de sponsormogelijkheden toe te lichten. Sponsoring kan zowel in diensten en goederen, als in een sponsorpakket in gelden.

Er zijn diverse sponsorpakketten samengesteld, waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat actief deel te nemen als bedrijf, vrienden of familie of gezin aan het sponsorschieten. Natuurlijk bent u ook vrij om een donatie te geven.

Alleen samen kunnen we OLS 2022 Meijel tot een onvergetelijk en succesvol evenement maken dat niet alleen u en ons, maar iedereen raakt. Want OLS 2022 Meijel: dè rakt òw.

Contact

Bent u geïnteresseerd of enthousiast geraakt? Stuur dan a.u.b. een e-mail naar de sponsorcommissie van het OLS 2022 Meijel: sponsoring@ols2022.eu
Eén van de leden van de sponsorcommissie neemt dan spoedig contact met u op over de mogelijkheden. Mocht u n.a.v. bovenstaande nog nadere informatie wensen dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Naud Ickenroth (Mobiel: 06-15002009).