Vrijwilligersavond

“Géllie hét óns gerakt!”

Donderdag 7 juli 2022

Een schutterij kan onmogelijk een OLS organiseren zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zijn “kééj gröts” op alle vrijwilligers die, op welke wijze dan ook, hebben bijgedragen om van het OLS 2022 een fantastisch evenement te maken. Daarom willen wij op donderdag 7 juli alle vrijwilligers bedanken en worden ze in de watten gelegd met een geheel verzorgde feestavond.

Thema van de avond is: Méél drèèjt dur… vrijwilligers.

Voor iedere geregistreerde vrijwilliger is deze avond geheel gratis.

De avond zal opgeluisterd worden door de crème de la crème op Meijels DJ-gebied. De BM’ers die op deze avond draaien zorgen ervoor dat iedereen qua muziek aan z’n trekken komt. Van jong tot oud. Op welke manier ze dat gaan doen houden we nog even geheim, maar gezamenlijk gaan zij ervoor zorgen dat de feeststemming er goed in komt. Dat is ook tekenend voor het gezamenlijke werk van vrijwilligers. Samen aan een succes bouwen. Ook aan de inwendige mens is gedacht, geniet van een lekker hapje en een drankje.

De avond start om 20:00 uur en duurt tot 1:00 uur. Dit wil je toch niet missen?! Dus zorg dat je erbij bent en geef je op, dit kan tijdens het info inloopmoment op vrijdag 24 juni.

Tot 7 juli!