OLStival – Pieëlspèktaakel met Snollebollekes als top-act

Vrijdag 1 juli 2022

Het OLStival is dé feestavond van het Oud Limburgs Schuttersfeest. Scherp schieten is deze avond zeker niet aan de orde, want het wordt één groot Pieëlspèktaakel. Met Snollebollekes, A-fever XL, Lift-off en Anderkovver op het programma zal de feesttent op haar grondvesten schudden. We hopen dan ook vele bezoekers uit alle hoeken van het land te treffen.

Programma

De tent gaat open om 19:00 uur, waarna de DJ’s Willie en Basje Basman zullen aftrappen.

A-Fever XL

Daarna betreedt A-Fever XL de bühne van het OLStival. Deze ABBA-cover band gooide dit jaar hoge ogen in het programma the Tribute, battle of the bands. De golden oldies van Abba kun je dus prima aan deze band overlaten. En vanuit het publiek zijn foute dansjes en keihard ‘meebléére’ toegestaan.

Anderkovver

Anderkovver geeft een show weg op deze avond vol fun, ontspanning en saamhorigheid. Zij staan erom bekend menig feestje goed los te schudden. De toon wordt door deze band aan het begin van de avond meteen gezet.

John Tana

Deze Maastrichtse chansonnier is vanuit het zuiden met een stevige opmars bezig. Zijn ludieke levensliederen laten we daarom niet aan de feestavond voorbijgaan. Zorg er dus voor dat je op 1 juli zijn hits Boursin en De Garage uit je hoofd kent.

Snollebollekes

De afsluiter van de avond is niemand minder dan: Snollebollekes. Als iemand goed is in feestjes bouwen dan is het Snollebollekes wel. Deze Brabantse feestartiest breekt iedere tent (figuurlijk) af met zijn hits. Begin daarom maar met oefenen hoe je ‘van links naar rechts’ hobbelt, want stilstaan is tijdens dit optreden op het OLStival geen optie.

Tickets

Het OLStival belooft dus een mooie knaller te worden in een weekend om nooit meer te vergeten.
De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Een reguliere ticket kost € 20,00 per persoon. Koop je tickets online: https://ols2022.eu/tickets/

We gòn um goe raake!