Kavelen “Um d’n Um”

Zaterdag 9 juli 2022

Op zaterdag 9 juli vindt de absolute finale van het OLS 2022 plaats. Op deze dag zal beslist worden wie d’n Um mee naar huis neemt. Wie wordt de opvolger van Meijel en mag het OLS 2023 organiseren?

De schutterijen die op 3 juli 2022 geen misser lieten noteren, mogen terugkeren naar Meijel om dan deel te nemen aan de ultieme finale.
Om 11.00uur beginnen de eerste schutterijen en begint ook de afvalrace. De moeilijkheidsgraad stijgt, de zenuwen stijgen en de hoop op de overwinning stijgt mee! Het zestal dat als langste geen bölleke laat staan zal de winnaar zijn van deze spannende dag. Dat zestal zal dan ook d’n Um mee naar huis nemen en wordt thuis als ware helden ontvangen

Locatie: OLS terrein Heldensedijk – Meijel
Aanvang: 10:00 uur
Aanvang schieten: 11:00 uur

In de Leeyen Vastgoed Feestarena is de hele dag muziek. Om 11.00uur start Die Heimat Kapelle.  Verder zal DJ Sem voor de sfeer gaan zorgen in de tent, afgewisseld met The Morgan Freemans. Natuurlijk zal ook deze dag het OLS lied ten gehore gebracht worden door Linda Koopmans samen met het winnende 6-tal en de buksmeester van schutterij St. Willibrordus.