Heilige Mis

’n Mis die òw rakt!

zaterdag 2 juli 2022

Traditiegetrouw wordt er ieder jaar één dag voor het OLS een Heilige Mis georganiseerd. Er bestaat hiervoor in Meijel geen mooier decor dan onze prachtige gerestaureerde St. Nicolaaskerk, die op deze avond uitbundig uitverlicht en versierd zal zijn in de kleuren groen en geel; de kleuren van onze Schutterij St. Willibrordus.
Op deze zaterdagavond 2 juli zullen genodigden omstreeks 18:15 uur vanuit het OLS-terrein richting St. Nicolaaskerk trekken onder  begeleiding van het muziekkorps van Schutterij St. Willibrordus.

De Heilige Mis wordt gevierd onder leiding van hulpbisschop Mgr. De Jong Aalmoezenier Heemels en Kapelaan Roger Maenen uit onze eigen parochie. Ook zullen Harmonie Eéndracht en diverse Meijelse koren meewerken om deze Mis op te luisteren en zullen ons ongetwijfeld een  onvergetelijke herinnering meegeven.

Deze bijzondere Mis moet je meemaken!

Tot ziens op zaterdag 2 juli om 19:00 uur in de St. Nicolaaskerk.

N.B. Voor deze Mis zijn 550 toegangsbewijzen gratis verkrijgbaar in de parochiekerk vanaf maandag 13 juni. Tijdens de openingstijden van de Parochiekerk zijn de toegangsbewijzen af te halen. Iedereen met een toegangsbewijs, waaronder ook 100 genodigden, heeft een zitplaats tijdens de Mis en hiermee is de kerk vol. Ook is de Heilige Mis via Omroep P&M via een online livestream te volgen. Mensen met een toegangsbewijs worden verzocht om tussen 18:30 en 18:45 uur plaats te nemen in de kerk.