De voorbereidingen voor het OLS 2020 zijn in volle gang. De optocht is uitgestippeld die 5 juli 2020 door honderden schutters zal worden gemarcheerd in Meijel.

De optocht begint op de Heldensedijk waar we meteen de bebouwde kom in trekken. Daarna gaan we direct rechts de Heufkesweg in, de hele Zonnedauw af tot aan de Kurversweg. Via de Kurversweg komen we bij De Heere van Meijel en gaan we richting de Sint Nicolaas parochie. Dan komen samen op het Raadhuisplein. Hierna maken we ons op voor het Defilé op het Alexanderplein. Vervolgens gaan we verder via de Schoolstraat, Steegstraat en de Kapelkesweg en komen langs Zorgcentrum Sint Jozef. De Paast leidt ons naar de bekende boog die op het feestterrein staat.

Alvast de route beleven? Bekijk het filmpje waarin Huub en Erwin ons meenemen in de optochtroute door Meijel.

De optochtroute van het OLS is bekend!

We hebben Um! De optochtroute is bekend. Naast het zoeken naar een geschikte locatie voor het feest, is ook het uitstippelen van de optocht één van de eerste punten op de planning. In dit filmpje presenteren Erwin en Huub ons de optochtroute!l Geniet alvast een keer mee van de tocht die op 5 juli 2020 door honderden schutters zal worden gemarcheerd in Meijel!

Geplaatst door Schutterij sint Willibrordus Meijel op Dinsdag 26 november 2019