Bereikbaarheid OLS terrein

 

Hoe bereik je het OLS terrein in Meijel?

Bussen met schutters, materiaalwagens, buksmeesters, genodigden, juryleden en mindervaliden

  • Vanuit de richting Zuid en West: volg de gele omleidingsborden langs het kanaal in de richting van het Industrieterrein in Beringe (N275). Via dit industrieterrein gaat de route richting Meijel. De verkeersregelaars wijzen dit verkeer door naar de uitstapplaats voor de bussen aan de Heldensedijk of naar parkeerplaats P1, gelegen naast het feestterrein.
  • Vanuit de richting Noord en Oost: volg de gele omleidingsborden bij de rotonde in Beringe via de Meijelseweg naar de Heldensedijk in Meijel.

Bezoekers per auto (gratis parkeren)

  • Vanuit de richting Roggel en Heibloem (N279) kom je Meijel binnen bij de rotonde De Stoep. Het verkeer wordt m.b.v. gele omleidingsborden rechtdoor over de rotonde gestuurd en vervolgens na ca. 500 m rechtsaf via de Katsberg en Trinesweg naar de gratis parkeerplaats P2 op ca. 200 m loopafstand van het feestterrein.
  • Vanuit de richting Nederweert (N275 langs het kanaal) wordt het verkeer halverwege middels gele omleidingsborden via de Zwarteboordweg naar de Langstraat gestuurd om na de oversteek van de Roggelsedijk (N279) naar de gratis parkeerplaats P3 in de nieuwbouwwijk Hoek geleid te worden.
  • Vanuit de richting Ospel en Noord-Brabant volgt het verkeer de gele omleidingsborden in de richting van Ospeldijk en van daaruit verder richting Langstraat naar P3.
  • Vanuit de richting Beringe volgt het verkeer de gele omleidingsborden richting Meijel langs het kanaal om de route verder te vervolgen als de route vanuit Roggel. Na 12.30 uur wordt deze route gewijzigd. Het verkeer gaat dan via de Meijelsedijk naar de Heldensedijk en via de Vieruitersten naar P4, gelegen naast het sportpark van RKMSV.

Bezoekers op de fiets (gratis parkeren)

Aan de Heldensedijk, naast de feestwei, ligt de centrale parkeerplaats voor fietsers.

  • Fietsers vanuit Roggel / Heibloem volgen bij de rotonde De Stoep de gele omleidingsborden langs het kanaal naar de Heldensedijk. De fietsers vanuit Beringe kunnen via het fietspad naast de Meijelseweg naar de fietsparkeerplaats aan Heldensedijk fietsen.
  • Fietsers vanuit de richting Ospel en Noord-Brabant volgen de gele omleidingsborden voor de fietsers naar de andere fietsparkeerplaatsen in het centrum van Meijel.

Taxi’s

Voor halers en brengers van bezoekers en taxi’s is er een uitstapplaats (kiss&ride) aan de Heldensedijk.

  • Volg de gele omleidingsborden voor de bussen.