De loting van de optocht OLS op vrijdag 13 maart gaat niet door. Dat heeft de organisatie van het OLS 2020 Meijel besloten. De loting wordt verplaatst naar een nieuwe datum in april.  

 

Waarom heeft de organisatie deze keuze gemaakt?  

Meijel ligt aan de grens van Noord-Brabant. Voor deze gehele provincie zijn onlangs maatregelen getroffen om het coronavirus in te dammen. Als organisatie onderkennen wij het risico op verdere verspreiding en nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheidWant er komen veel mensen uit Limburg en Belgisch Limburg naar deze loting. Wij rekenen op begrip voor deze beslissing aldus Hubert Vos, voorzitter OLS 2020 Meijel.  

 

Wanneer vindt de loting plaats? 

De loting van de OLS optocht looteloeëpe en böllekes gaat a.s. vrijdag 13 maart dus niet door. De nieuwe datum in april maken we zo snel mogelijk bekend. Ook dan zorgen wij natuurlijk voor een mooi programma.   

 

Wat gebeurt er als het virus dan nog niet is ingedamd? 

Wij hopen dat de situatie rond het coronavirus het dan toe laat de loting verantwoord te laten plaatsvinden. De komende weken zullen dit uitwijzenAls dit niet het geval is, dan vindt de loting wel op die datum plaats maar via een livestream en zonder publiek.  

 

Op de hoogte blijven? Dat kan via onze Facebook pagina en via www.ols2022.eu