Het Kinjer-OLS werd dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Honderden kinderen uit Nederlands- en Belgisch Limburg kwamen naar Meijel om deel te nemen aan de optocht en de schietwedstrijd. Ook vele duizenden bezoekers en vrijwilligers wisten de weg naar Meijel te vinden.

Terugblik Kinjer-OLS
De dag begon met een openingsceremonie waar onder andere Mekiko Meijel op het podium verscheen. Om 10:30 startte de optocht door Meijel met opvolgend de start van de schietwedstrijd. Om 14:00 was iedereen van harte welkom in de Leeyen Vastgoed Feestarena om te genieten van optredens van onder andere: Bjorn & Mieke, DJ-duo Jarno Schijven en Joep Melssen, het OLS-lied door Linda Koopmans en nog veel meer Meijsele artiesten.

In het kinderdorp vonden allerlei activiteiten plaats. Naast de vele springkussens en het Rabobank foodplein – waar gezonde voeding centraal stond – konden kinderen kennis maken met Mascotte Willum.

Aan het einde van de middag mocht basisschool De Driehoek uit Bocholt het Ummeke in ontvangst nemen en zich winnaar van het Kinjer-OLS 2022 noemen.

Uitslagen Kinjer-OLS

  • Beste houding: De Driehoek, Bocholt
  • Beste Yell: De Driehoek, Bocholt
  • Creatiefste bordje: Sint Dionysius, Schinnen
  • Creatiefste vaandel: Sint Medardus, Wessem
  • Winnaar schietwedstrijd: De Vlieger, Kaulille

De organisatie kijkt terug op een prachtig Kinjer-OLS. Het was een zeer geslaagde dag waar de kinderen kennis hebben gemaakt met de schutterswereld en ‘groeët geluk’ hebben beleefd. Het Kinjer-OLS werd mede mogelijk gemaakt door één van onze hoofdsponsoren: Rabobank.